Sluiten Sluiten

Wat wilt u reserveren?

Kamer Kamer Tafel Tafel

Routebeschrijving

Route

Vanaf de A28, Meppel richting Hoogeveen - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Na circa 1km de eerste afslag rechts nemen, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Vanaf de A28, Hoogeveen richting Meppel - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Bij de eerstvolgende rotonde rijd u rechtdoor, waarna u na circa 1km de eerste afslag rechts neemt, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Openbaar vervoer

Ondanks onze ligging in het natuurgebied het Reestdal zijn wij slechts 7km verwijderd van het station in Meppel en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u vanaf het station van Meppel komt, kunt u van buurtbus 592 gebruik maken om ons te bereiken. Deze rijd elk uur en stopt direct voor onze deur. Voor meer informatie, zie onderstaande link:

Buurtbus 592 - IJhorst - Meppel naar De Wijk

Parkeren

Op ons landgoed is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Heeft u veel bagage? Rij dan gerust door de poort de binnenplaats op en zet uw auto voor het bordes. Dan helpen wij u graag met het uitladen van uw bagage.

Contact