'De Winter- wandelstop'

De Havixhorst serveert tijdens de kerstdagen het échte wintergevoel. Niet in het restaurant, want dat kan even niet. In plaats daarvan verplaatsen wij ons naar buiten. Speciaal voor tijdens uw winterse wandeling, in de gezonde buitenlucht van het prachtige Reestdal, creëren wij de perfecte tussenstop; Winter- wandelstop De Havixhorst.
Op de binnenplaats, sfeervol gedecoreerd met feestelijk verlichte kerstbomen, het welbekende eeuwige vuur, fakkels en een kachel om even uw handen bij op te warmen, serveren wij verschillende winterse happen en dranken om te nuttigen tijdens uw wandeling in het bos. Denk aan een heerlijke kop snert, warmgerookte zalm uit onze Oklahoma Smoker, een perfecte hertenstoof of warme chocolademelk met arretjescake. Daarnaast hebben we een mooie wandelroute voor u klaarliggen.
Zo gaat u goed voorbereid op pad!

Geen zin in een wandeltocht? Maar wel in één van onze heerlijke gerechtjes? Geen probleem; u kunt ze ook gewoon mee naar huis nemen! Desgewenst kunnen we er zelfs een complete maaltijd voor thuis van maken.