Sluiten Sluiten

Wat wilt u reserveren?

Kamer Kamer Tafel Tafel

Openingstijden en reserveren

Lunch: 12.00u tot 15.00u

Borrel & gebak: 15.00u tot 17.00u

Diner: 18.00u tot 21.00u

Een lunch of diner in ons restaurant is altijd op basis van reservering. Alleen bij goed weer maken wij een uitzondering voor een borrel zonder reservering op één van onze terrassen. In dat geval kunnen we helaas geen plek binnen garanderen als het weer toch omslaat.

Hotel en restaurant De Havixhorst zijn 7 dagen per week geopend. Het Zomerrestaurant De Rozentuin alleen van vrijdag tot en met zondag.
Echter, De Havixhorst kan ook in zijn volledigheid gereserveerd worden. Zodoende zijn we niet altijd open voor publiek. Wilt u er zeker van zijn dat we u kunnen ontvangen? Neem dan van te voren contact met ons op.


Voor het maken van een afspraak voor een bruiloft, vergadering of ander type bijeenkomst kunt u één van de twee onderstaande formulieren invullen:

Trouwformulier Vergaderformulier

Routebeschrijving

Route

Vanaf de A28, Meppel richting Hoogeveen - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Na circa 1km de eerste afslag rechts nemen, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Vanaf de A28, Hoogeveen richting Meppel - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Bij de eerstvolgende rotonde rijd u rechtdoor, waarna u na circa 1km de eerste afslag rechts neemt, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Openbaar vervoer

Ondanks onze ligging in het natuurgebied het Reestdal zijn wij slechts 7km verwijderd van het station in Meppel en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u vanaf het station van Meppel komt, kunt u van buurtbus 592 gebruik maken om ons te bereiken. Deze rijd elk uur en stopt direct voor onze deur. Voor meer informatie, zie onderstaande link:

Buurtbus 592 - IJhorst - Meppel naar De Wijk

Parkeren

Op ons landgoed is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Heeft u veel bagage? Rij dan gerust door de poort de binnenplaats op en zet uw auto voor het bordes. Dan helpen wij u graag met het uitladen van uw bagage.

Heeft u een vraag?

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.