Sluiten Sluiten

Wat wilt u reserveren?

Kamer Kamer Tafel Tafel

Openingstijden en reserveren

Lunch: woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 15.00 uur

Lounge en terras: woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 16.00 uur

Diner: dinsdag t/m zondag, vanaf 18.00 uur

Hotel: alle dagen

Een lunch of diner in ons restaurant is altijd op basis van reservering.

Het hotel is 7 dagen per week geopend.
Het restaurant, inclusief lounge en terras is op maandag gesloten. Houdt u er dus rekening mee dat als u op maandag in ons hotel verblijft u dan niet kunt lunchen, borrelen en/of dineren op De Havixhorst.

De Havixhorst kan ook in zijn volledigheid gereserveerd worden. Zodoende zijn we niet immer op bovengenoemde dagen open voor overige gasten. Wilt u er zeker van zijn dat we u kunnen ontvangen? Neem dan van te voren contact met ons op.


Voor het maken van een afspraak voor een bruiloft, vergadering of ander type bijeenkomst kunt u één van de twee onderstaande formulieren invullen:

Trouwformulier Vergaderformulier

Routebeschrijving

Route

Vanaf de A28, Meppel richting Hoogeveen - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Na circa 1km de eerste afslag rechts nemen, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Vanaf de A28, Hoogeveen richting Meppel - Neem afslag De Wijk. Sla bij de rotonde direct linksaf richting De Wijk. Bij de eerstvolgende rotonde rijd u rechtdoor, waarna u na circa 1km de eerste afslag rechts neemt, De Schiphorsterweg op. Na circa 2km vind u De Havixhorst aan de linkerzijde.

Openbaar vervoer

Ondanks onze ligging in het natuurgebied het Reestdal zijn wij slechts 7km verwijderd van het station in Meppel en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Indien u vanaf het station van Meppel komt, kunt u van buurtbus 592 gebruik maken om ons te bereiken. Deze rijd elk uur en stopt direct voor onze deur. Voor meer informatie, zie onderstaande link:

Buurtbus 592 - IJhorst - Meppel naar De Wijk

Parkeren

Op ons landgoed is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Heeft u veel bagage? Rij dan gerust door de poort de binnenplaats op en zet uw auto voor het bordes. Dan helpen wij u graag met het uitladen van uw bagage.

Heeft u een vraag?

Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.