Een lunch of diner in ons restaurant is op basis van reservering (ook voor hotelgasten). Voor lunch van onze lounge- & terraskaart kunt u helaas niet reserveren. U kunt gewoon binnenstappen! 

Ons hotel, restaurant, lounge en terras zijn 7 dagen per week geopend.
Echter, De Havixhorst kan ook in zijn volledigheid gereserveerd worden. Zodoende zijn we niet altijd open voor publiek. Wilt u er zeker van zijn dat we u kunnen ontvangen? Reserveer dan of neem dan van te voren contact met ons op.

Wij nemen alleen online reserveringen aan voor tafels tot en met 8 personen. Uiteraard hebben wij meer dan voldoende mogelijkheden om ook grotere groepen te ontvangen. Wij verzoeken u in dat geval direct contact met ons op te nemen.

Om al onze gasten de hoogst mogelijke service te kunnen bieden serveren wij vanaf 6 personen géén keuze á la carte. Wij bieden in dat geval de mogelijkheid tot het kiezen van één van onze menu's, waarbij we uiteraard rekening houden met al uw dieetwensen. Om u en uw gasten ook wat dat betreft het beste van dienst te kunnen zijn vernemen wij graag van te voren met welke dieetwensen wij rekening mogen houden.

Zie onze restaurant pagina voor onze verschillende menukaarten, inclusief onze uitgebreide wijnkaart. Heeft u een speciaal verzoek? Is er iemand jarig en mogen we iets speciaal serveren? Wilt u graag dat we uw favoriete wijn alvast klaar zetten voor u? Geen probleem! We zijn u graag van dienst. Geeft u dit alstublieft aan bij de resevering.