Reserveer een tafel


Ons restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag. Op maandagen zijn wij gesloten voor lunch, borrel en diner - óók voor hotelgasten is het restaurant dan gesloten.
Een lunch of diner in ons restaurant is altijd op basis van reservering.

Voor de lunch gebruiken wij een andere kaart dan voor het diner. Graag verwijzen we u naar onze restaurantpagina voor de verschillende menu's.

Wij nemen alleen online reserveringen aan voor tafels tot en met 6 personen. Uiteraard hebben wij meer dan voldoende mogelijkheden om ook grotere groepen te ontvangen. Wij verzoeken u in dat geval direct contact met ons op te nemen.

Om al onze gasten de hoogst mogelijke service te kunnen bieden serveren wij vanaf 6 personen géén keuze á la carte. Wij bieden in dat geval de mogelijkheid tot het kiezen van één van onze menu's, waarbij we uiteraard rekening houden met al uw dieetwensen. Om u en uw gasten ook wat dat betreft het beste van dienst te kunnen zijn vernemen wij graag van te voren met welke dieetwensen wij rekening mogen houden.

Zie onze restaurant pagina voor onze verschillende menukaarten, inclusief onze uitgebreide wijnkaart. Heeft u een speciaal verzoek? Is er iemand jarig en mogen we iets speciaal serveren? Wilt u graag dat we uw favoriete wijn alvast klaar zetten voor u? Geen probleem! We zijn u graag van dienst. Geeft u dit alstublieft aan bij de resevering.