Een lunch of diner in ons restaurant is altijd op basis van reservering.

Ons hotel en bijbehorend restaurant De Havixhorst zijn 7 dagen per week geopend.

Per 1 juni ontvangen wij ook gasten in ons Zomerrestaurant De Rozentuin. In de weekenden serveren wij hier lunch, borrel en diner van een alternatieve kaart. Kijk hier voor specifieke informatie en tijden.

Wij nemen alleen online reserveringen aan voor tafels tot en met 4 personen. Uiteraard hebben wij meer dan voldoende mogelijkheden om ook grotere groepen te ontvangen. Wij verzoeken u in dat geval direct contact met ons op te nemen.

Om al onze gasten de hoogst mogelijke service te kunnen bieden serveren wij vanaf 6 personen géén keuze á la carte. Wij bieden in dat geval de mogelijkheid tot het kiezen van één van onze menu's, waarbij we uiteraard rekening houden met al uw dieetwensen. Om u en uw gasten ook wat dat betreft het beste van dienst te kunnen zijn vernemen wij graag van te voren met welke dieetwensen wij rekening mogen houden.

Zie onze restaurant pagina voor onze verschillende menukaarten, inclusief onze uitgebreide wijnkaart. Heeft u een speciaal verzoek? Is er iemand jarig en mogen we iets speciaal serveren? Wilt u graag dat we uw favoriete wijn alvast klaar zetten voor u? Geen probleem! We zijn u graag van dienst. Geeft u dit alstublieft aan bij de resevering.