Werken op De Havixhorst

 


 

Werken op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland?

Ben je gemotiveerd en bereid een stap extra te zetten om je gasten te verrassen? Bereid om het beste uit jezelf en het team te halen? Perfect. Dat kan op De Havixhorst! De Havixhorst is een succesvol bedrijf met 40 jaar ervaring in top gastronomie en hotellerie. Ons streven? Al onze gasten een duurzaam, inspirerend verblijf bieden. Duurzaam voor het milieu, maar ook voor onze gast, voor het bedrijf en – minstens net zo belangrijk - voor onze medewerkers. Jij dus! Het moet niet alleen fantastisch zijn om bij ons als gast te verblijven, het moet ook een feest zijn om bij ons te werken. Inspirerend? Hoe? Door ons te onderscheiden in gastvrijheid en gastronomie. Maar ook in natuur, erfgoed en cultuur. Denk aan de omgeving, tuinen, het pand; alles moet kloppen.

Bekijk hieronder onze actuele vacatures.
Wil je graag werken op De Havixhorst, maar staat je gedroomde functie er niet tussen? Laat dat je niet weerhouden om een open sollicitatie te sturen. Wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen!
 



RECEPTIE, SALES EN RESERVERINGEN.
(FULLTIME OF PARTTIME).

En wat betekent dit voor jou? Als medewerker receptie, sales en reserveringen?

Voor deze afdeling zoeken we naar iemand met uitstekende commerciële, alsmede sociale vaardigheden. Je gaat oprechte relaties aan met onze gasten – bruidsparen, functionarissen, secretaressen, particulieren, enzovoort – en begeleidt hen van begin tot eind bij het plannen en organiseren van een fantastisch verblijf op De Havixhorst. Daarbij stel je jezelf dienstbaar op, maar laat je ook je ook je professionele kennis en vaardigheden gelden om zodoende de állerbeste service te verlenen.

Te veel tekst en uitleg? Zie hieronder wat er van je verwacht wordt en wat we te bieden hebben.

JOUW WERK.

  • Je verwelkomt hotel-, restaurant- en banquetinggasten
  • Je verzorgt de incheck- en uitcheckprocedure van hotelgasten
  • Je beantwoordt (aan)vragen via de mail en telefoon
  • Je ontvangt gasten voor rondleidingen en informatieaanvragen
  • Je organiseert sales evenementen
  • Je begeleid het hele sales traject voor zowel zakelijke als particuliere evenementen (bijvoorbeeld huwelijken)
  • Je beheert draaiboeken en planningen voor bijeenkomsten en evenementen
  • Je assisteert bij de facturatie
  • Je assisteert het serviceteam bij het ontvangen van gezelschappen
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je biedt gasten een fantastisch verblijf
     

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je bent 4 à 5 dagen per week beschikbaar, op wisselende dagen en tijden
  • Je bent flexibel in zowel werktijden als taken
  • Je hebt passie voor de horeca en de gastvrijheidssector
  • Je hebt (bij voorkeur) een opleiding international hospitality management, sales of een andere relevante opleiding afgerond, óf
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare bedrijven, en
  • Je bent bereid om door te leren en nieuwe opleidingen en cursussen te volgen
  • Je bent zeer gemotiveerd
  • Je wilt het beste uit jezelf, je collega’s en het bedrijf halen
  • Je bent gastgericht en representatief
     

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland
  • Veel afwisselende taken, zowel service als sales gerelateerd
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een managementpositie binnen de organisatie
  • Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO
  • Woon- en werkverkeer vergoeding
  • Inspirerende en gezellige teamactiviteiten
  • Iedere zondag personal bootcamp in de tuinen van De Havixhorst met het team
     

INFORMATIE.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Fleur Holterman (0522-441487).

REAGEREN.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@dehavixhorst.nl t.a.v. Fleur Holterman.
 



GASTHEER/-VROUW / MEDEWERKER BEDIENING
(FULLTIME)

In onze service zoeken we naar een balans tussen traditionele waarden, kennis en vaardigheden, tegenover een persoonlijke, hedendaagse invulling hiervan. In benadering zijn we formeel en handelen we volgens etiquette. Echter, we zijn niet stijf, maar juist vriendelijk, hartelijk en persoonlijk. We verlenen service welke de verwachtingen van de gast overtreft. We doen niet alleen wat de gast vraagt, we vervullen de onderliggende wens.

JOUW WERK.

  • Je verwelkomt hotel-, restaurant- en banquetinggasten
  • Je verzorgt gasten tijdens de lunch en/of het diner in het restaurant
  • Je biedt assistentie bij huwelijken en andere feestelijke bijeenkomsten
  • Je overziet en verzorgt zakelijke bijeenkomsten
  • Je maakt ruimten klaar voor gasten
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je biedt alle gasten altijd een fantastisch verblijf

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar, op wisselende dagen en tijden
  • Je bent flexibel in zowel werktijden als taken
  • Je hebt passie voor de horeca en de gastvrijheidssector
  • Je bent geïnteresseerd in wijn en alles wat er mee te maken heeft
  • Je hebt (bij voorkeur) een opleiding gastheer/-vrouw of een andere relevante opleiding afgerond, óf
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare bedrijven, en
  • Je bent bereid om door te leren en nieuwe opleidingen en cursussen te volgen
  • Je bent zeer gemotiveerd 
  • Je wilt het beste uit jezelf, je collega’s en het bedrijf halen
  • Je bent gastgericht en representatief

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland
  • Werken met een bijzonder uitgebreide wijnkaart en veel mogelijkheden om je wijnkennis te verbreden
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een managementpositie binnen de organisatie
  • Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO
  • Woon- en werkverkeer vergoeding

INFORMATIE. 

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Fleur Holterman (0522-441487). 

REAGEREN.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@dehavixhorst.nl t.a.v. Fleur Holterman.

 


 

CHEF DE PARTIE / ZELFSTANDIG WERKEND KOK 
(FULLTIME)

In onze keuken zoeken we enerzijds de kracht van de kennis en het vakmanschap van de basis (een kunst welke bijna weer innovatief wordt) en anderzijds de originaliteit in moderne toepassingen, toevoegingen en combinaties. Onze keuken is in principe klassiek Frans georiënteerd. Maar we gebruiken hierbij dus ook hedendaagse invloeden. We werken ambachtelijk - dus maken vrijwel alles zelf – en laten ons sterk leiden door de regio en seizoenen. 

JOUW WERK.

  • Je geeft gerechten mee tijdens de lunch en het diner
  • Je geeft gerechten mee bij gezelschappen
  • Je verricht mise en place werkzaamheden voor zowel het á la carte restaurant als de banqueting
  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en onderhoudstaken voor de keuken
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je doet er alles aan om alle gasten altijd een fantastisch verblijf en bijzonder goed eten te bieden

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar, op wisselende dagen en tijden
  • Je bent flexibel in zowel werktijden als taken
  • Je hebt passie voor de horeca en de gastvrijheidssector
  • Je hebt een opleiding zelfstandig werkend kok of een andere relevante opleiding afgerond
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare bedrijven
  • Je bent bereid om door te leren en nieuwe opleidingen en cursussen te volgen
  • Je bent creatief
  • Je bent zeer gemotiveerd
  • Je wilt het beste uit jezelf, je collega’s en het bedrijf halen
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar presteert ook in teamverband

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland
  • Een werkplek waar gastronomie op één staat
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een souschef/managementpositie in de keuken
  • Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO
  • Woon- en werkverkeer vergoeding

INFORMATIE. 

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Chris Wijland (0522-441487). 

REAGEREN.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@dehavixhorst.nl t.a.v. Chris Wijland.

 


 

CHEF DE PETIT-DÉJEUNER / ONTBIJT CHEF
(FULLTIME ÓF PARTTIME)

Wij bieden onze gasten een uitgebreid, uitgeserveerd Hollands ontbijt. Daarbij serveren we ons eigen huisgemaakte desembrood, mooie biologische producten (soms uit eigen tuin), allerlei huisgemaakte smeersels, alsmede zoete- en eiergerechten. Denk aan een mooie soufflé, wentelteefjes, ‘eggs Benedict’ of gewoon een heerlijke omelet. Alles voor een goed begin van de dag!

JOUW WERK.

  • Je geeft gerechten mee tijdens het ontbijt en – eventueel – de lunch
  • Je verricht mise en place werkzaamheden voor zowel het ontbijt als voor het á la carte restaurant
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit in het aanbod van ons ontbijt en denkt mee in het verbeteren en ontwikkelen hiervan
  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en onderhoudstaken voor de keuken
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je doet er alles aan om alle gasten altijd een fantastisch verblijf en bijzonder goed eten te bieden

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar, van woensdag t/m zondag, in de ochtenden en – eventueel – de middagen (bij fulltime dienstverband)
  • Je hebt passie voor de horeca en de gastvrijheidssector
  • Je hebt een opleiding zelfstandig werkend kok of een andere relevante opleiding afgerond
  • Je hebt (bij voorkeur) minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent bereid om door te leren en nieuwe opleidingen en cursussen te volgen
  • Je bent creatief
  • Je bent zeer gemotiveerd
  • Je wilt het beste uit jezelf, je collega’s en het bedrijf halen
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar presteert ook in teamverband

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland
  • Een werkplek waar gastronomie op één staat
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een souschef/managementpositie in de keuken
  • Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO
  • Woon- en werkverkeer vergoeding

INFORMATIE. 

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Chris Wijland (0522-441487). 

REAGEREN.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@dehavixhorst.nl t.a.v. Chris Wijland.

 


 

MEDEWERKER HOUSEKEEPING / GASTHEER/-VROUW
(FULLTIME ÓF PARTTIME)

Laat één ding voorop staan: op De Havixhorst heerst géén ouderwetse horecacultuur, waarbij een bepaalde afdeling ondergeschikt is aan een andere. Hiërarchie bestaat alleen omwille van de functionaliteit en nooit tussen afdelingen. Weet je nog? Alles moet kloppen. Zeker de hygiëne! Jij zorgt ervoor dat gasten zich comfortabel en beschermd voelen. Op dit gebied beloven we niets minder dan een 10. Aan jou de eerbiedige uitdaging om dit waar te maken! 

JOUW WERK.

  • Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en publieke ruimten
  • Je beheert de kwaliteit van onze hotelkamers in materiële zin
  • Je waarborgt de hygiëne binnen de organisatie
  • Je biedt assistentie bij huwelijken en andere feestelijke bijeenkomsten
  • Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf
  • Je biedt alle gasten altijd een fantastisch verblijf

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, op wisselende dagen en tijden
  • Je bent flexibel in zowel werktijden als taken
  • Je bent precies en je ziet werk liggen
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar presteert tevens in teamverband 
  • Je hebt (bij voorkeur) minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent zeer gemotiveerd 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland. 
  • Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s. 
  • Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen.
  • Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een managementpositie binnen de organisatie
  • Salariëring op basis van ervaring en CAO. 
  • Woon- en werkverkeer vergoeding. 

INFORMATIE. 

Voor meer informatie kun je contact op nemen met Dianne Zantinge (0522-441487). 

REAGEREN.

Mail je CV en sollicitatiebrief naar info@dehavixhorst.nl t.a.v. Dianne Zantinge.